Schrijf je hier in voor een gratis 1 op 1 Droomgesprek

Dit gesprek doe ik live of via Skype (het hangt er van af waar je woont ;-)) en duurt ongeveer 45 minuten. Tijdens het gesprek stel ik jou een paar vragen om te voelen en te bepalen waar je staat en wat jij nodig hebt. Ik geef je sowieso gratis een paar tips mee. En aan het einde hoor je van mij of ik je naast de tips die je krijgt, nog verder kan helpen. Het gesprek doe ik het liefste live, maar soms is het praktischer om het via Skype of de telefoon te doen. Alle informatie die je hier invult en die tijdens het gesprek naar boven komt blijft onder ons en is veilig. Dus wil jij die gratis tips en een persoonlijk gesprek met mij? Vul dan hier je gegevens in!
Let wel op! Na je inschrijving krijg je een bevestigingsemail. Als je deze niet hebt gekregen dan is de email of in je spamfolder beland of er is iets niet goed gegaan. Het is belangrijk dat je deze email wel krijgt, want anders komt de email met de daadwerkelijke afspraak ook niet aan.

* verplicht veld