Online programma Het Gouden Kompas

Hét online programma voor de vrouw die richting nodig heeft.

Het is magisch!
Het is leuk.
Het is transformerend.
Het is werken aan jezelf 2.0, maar dan met de lichtvoetigheid van een gazelle.

Herken je dit?

 • Zit je vast in je leven en kan je soms de haren wel uit je hoofd trekken?
 • Weet je niet meer wat je wilt en ken je uit lamlendigheid bijna alle leuke films op netflix uit je hoofd?
 • Wordt je gillend gek omdat iedereen zo’n leuk leven lijkt te hebben terwijl je jezelf nutteloos en niet de moeite waard vindt?
 • Zit je alleen nog maar op je werk omdat er dan van die briefjes binnenkomen waar je eten en andere leuke dingen mee kunt kopen?
 • Kun je je partner en je kinderen wel achter het behang plakken omdat er gewoon geen tijd lijkt te zijn voor wat jij wilt?

Als er ook maar één punt is wat je herkent, lees dan vooral verder! Zo niet, dan heeft het geen zin voor jou om verder te lezen, want dan kan ik je namelijk niet helpen.

Wil je dit?

 • Weer weten wat je wilt?
 • Verder gaan met jouw leven?
 • Weer vertrouwen hebben in jezelf en in het leven?
 • Ervaren hoe magisch het leven eigenlijk is?
 • Ervaren dat het leven echt een feestje is!
 • De energie weer laten stromen?
 • Weer de onvoorstelbare moed voelen om echt stappen te zetten?
 • Duurzame veranderingen in jouw leven aanbrengen?

Ben je enorm veel ‘ja’ aan het knikken? Dan is het Gouden Kompas zeker wat voor jou! Tijdens dit fantastische programma gaan we samen aan de slag om al deze punten voor elkaar te krijgen.

Wat krijg je als je mee doet met Het Gouden Kompas

Ik wil dat je echt een commitment maakt met jezelf, omdat je niet voor niks mee doet met mijn programma, dus geen levenslange toegang, maar hopsa, meteen aan de slag. Je krijgt een half jaar de tijd om drie fantastische en magische modules te doorlopen.

Module 1: We gaan op liefdesontdekkingstocht. Wat is het eigenlijk wat jij wilt en waar gaat jouw hart sneller van kloppen?
Module 2: We gaan je demonen bestrijden. Welke angstmonsters ga jij te lijf?
Module 3: We gaan een enorme sneeuwbal maken. Jij gaat van je dromen een sneeuwbal maken die groter wordt dan je je ooit voor hebt kunnen stellen.

Heb je er al zin in? Maak je dan maar klaar voor nog meer zin!
Want…..

 • Je krijgt namelijk ook nog toegang tot de Gouden Kompas Community. Dit is een veilige en besloten facebookgroep waarin je kunt overleggen met gelijkgestemden en waarin ik iedere maand live ga om al jullie vragen te beantwoorden!
 • In de verschillende modules vindt je direct toepasbare wijsheden, onwijs leuke opdrachten en oefeningen, praktische handvatten en je gaat jouw dromenjaagster ontmoeten.
 • Jij laat door middel van simpele opdrachten jouw creativiteit weer stromen. En dat is nodig om te doen wat je het allerliefste doet!

Vind je dit spannend, leuk, te gek, klinkt goed?

Nou, dan heb ik nog meer voor je!
Ik voeg namelijk in iedere module ook nog een healing toe. Zodat dat prachtigste hart van jou weer in balans komt en jou verteld wat het het allerliefste doet en zodat jij zelf weer verder kunt in vertrouwen en vol goede moed.

Ben je al overtuigd?

Je bent al hier gekomen met lezen, dan kan het niet anders dan dat dit hèt programma is voor jou. 😉 En dat dit een grote kans is voor jou om eindelijk weer je dromen achterna te gaan.

Misschien vind je dat ik aan het ginnegappen ben, maar ik heb afgelopen jaren honderden vrouwen geholpen en ik heb inmiddels zoveel kennis, ervaring en helingswerk opgedaan, dat ik vond dat dit een online programma verdiende. En ik weet uit eigen ervaring dat met jezelf bezig zijn vaak zwaar lijkt te zijn. Ik zie veel online programma’s en coaches die het (goed bedoeld natuurlijk) best zwaar en serieus nemen. Dus, ik dacht, waarom niet een programma waarin het gewoon echt leuk is om aan jezelf te werken? En waarmee je ook nog eens een diepe transformatie bij jezelf teweeg brengt?

Met wie werk ik graag samen?

Let wel, je kan alleen aan dit programma mee doen als je ook echt wilt, want alleen dan kan ik je helpen. Dus het vergt zeker een 100% commitment van jezelf aan jezelf. Als jij echt klaar bent met die baan, relatie of situatie waar je nu in zit, dan is dit je kans!

Ja, ik ben er klaar mee! Schrijf me in.

Praktisch

 • Je vindt stap voor stap de opdrachten die je kan doen om iedere keer een stukje dichter bij jezelf te komen.
 • Je gaat ook daadwerkelijk stappen zetten richting jouw dromen.
 • Je wordt ondersteund door gelijkgestemden.
 • Al je vragen en onzekerheden kun je bij mij kwijt in de e-mail en tijdens de live Q en A sessies op facebook.

Investering

Deze investering in jezelf kost 444 euro als je in één keer betaalt.
Of 222 euro verdeeld over de eerste 2 maanden.

Wil je dit?

Misschien denk je nu wel; ja, maar dat kan ik zelf toch wel? Tuurlijk! Je moet het ook zelf doen, maar moet je dit ook alleen doen? Nee, je hoeft het zeker niet alleen te doen. Bovendien is het veeeeel leuker om dit samen te doen!
Maar pas op! Want ik sta niet in voor de gevolgen. Dit programma gaat er namelijk voor zorgen dat:

 • Je weer bubbels en vlinders gaat voelen in je lijf.
 • Dat je weer onvoorstelbare moed gaat voelen.
 • En dat je de meest magische en fantastische dingen mee gaat maken.
 • Dat jij weer verder kan met je leven.

Bloedserieus

Nu even zonder gekkigheid: ik ben bloedserieus als het gaat om jou. Als het gaat om jouw welzijn. Als het gaat om jouw rust. Als het gaat om jouw gevoel van geluk. Als het gaat om jouw gevoel van vertrouwen en eigenwaarde. Dat is de reden dat ik dit online programma heb gemaakt. Ik wil dat jij jezelf weer leert waarderen voor wie je echt bent en dat je weer richting vindt in jouw leven.

Dat jij weer gaat geloven in magie en dat je als een kind weer in de modder durft te spelen!

Vragen of twijfels?

“Ik ken mezelf, en ik ben bang dat ik halverwege afhaak”.
Jep, die ken ik ook! Maar wees gerust. Je doet dit niet alleen. We doen dit samen. Jij en ik, en alle andere gelijkgestemden. Iedereen heeft wel eens zo’n moment. We trekken jou er samen doorheen. Bovendien is dit programma echt te leuk om halverwege mee te stoppen. 😉

“Ik weet niet of ik het kan betalen”.
Ik zeg altijd: “als je ogen er van gaan sprankelen, dan moet je het doen.” En als je in die energie zit, dan is het geld er ook. Dat is misschien een beetje flauw om te zeggen, maar het gaat hier om de investering in jezelf. Wat vind jij jezelf waard? En om de financiële druk te verlichten, bied ik je de mogelijkheid om in 2 termijnen te betalen van 222 euro per keer.

“Heb ik hier echt wel iets aan?”
Hell yeah! Mits jij je er voor inzet. Dat is het allerbelangrijkste. Als je er namelijk geen zin in hebt, dan moet je er zeker niet aan mee doen. Alleen met jou volle inzet ontstaat er een transformatie. Een transformatie naar lichtheid, vertrouwen en een magisch leven. En mocht je binnen 2 weken na inschrijving nu denken: dit wil ik toch niet? Dan mag je gebruik maken van de garantie en krijg je je geld gewoon weer terug gestort.

Nog steeds twijfels?
Wacht niet langer en stuur mij gerust een mailtje naar wibrich@droomdoener.nl. Dan kunnen we er samen even naar kijken waar je tegenaan loopt. Geen enkele vraag is te gek!

Doe je mee?

Schrijf je dan hier in:

Yes! ik doe mee!

Je ontvangt na je inschrijving van mij een e-mail met hierin instructies voor de betaling en vervolgens krijg je na de betaling een inlogcode om te gebruiken voor de online omgeving van Het Gouden Kompas. En dan kan je gaan! Richting de magie, richting een hoop lol, richting jouw liefde.