Gratis

Dit is een gratis healing die ik gemaakt heb voor het helen van blokkades in jouw keelchakra. Ik vraag hier niets voor, alleen zou ik heel graag jouw ervaring willen weten. Ik ben namelijk van plan om voor ieder chakra een healing op te nemen en ik kan heel veel met jouw feedback. Dus zou jij mij jouw gevoelens, woorden, emoties of andere dingen die jou op zijn gevallen naar mij willen mailen? Dat kan naar contact@droomdoener.nl. Alvast heel erg bedankt!
Heb jij altijd al willen weten waarom je toch zo van de kleur paars houdt? Of waarom je graag altijd zwarte kleren draagt? Of waarom jij altijd tijdens spelletjes voor de kleur rood kiest? Download dan nu de gratis Soulcolorlijst en kom er achter wat jouw favoriete kleur over jou te vertellen heeft.
 

1 op 1 gesprek met Wibrich aanvragen

Twijfel je? Zijn er telkens dezelfde dingen in jou leven waar je tegen aan loopt? Denk je dat ik jou ergens mee kan helpen en wil je met mij samenwerken? Vraag dan nu vrijblijvend een 1 op 1 Droomgesprek aan met mij. Ik doe maximaal 10 gesprekken per maand. Onder de knop vind je meer informatie.

Ja, dat wil ik!


“Laughter is timeless, imagination has no age and dreams are forever.” Anoniem