onrustig gevoel

In a world I hadn’t seen…

“In a world I hadn’t seen…” De laatste klanken van dit gave liedje schallen nog door mijn oren als ik de radio uitzet in de auto. Wat een heerlijk nummer, maar hoe heet het ook alweer? En de artiest?

Pff, ik ben echt heel slecht in het onthouden van liedjes en artiesten (Net als de titels van films en hun acteurs…). Maar ik wil het wel weten! Want mezelf kennende blijft die vraag in mijn hoofd zitten totdat ik ‘m beantwoord heb. Het is soms zelfs zo erg dat ik niet kan slapen voordat ik het weet. Ik sprint rustig nog naar beneden om nog even te googelen. Dan kan ik daarna tenminste met een gerust hart gaan slapen.

“Was het iets met world? Of nee, iets met head? Ja, ik weet het: dreams to the world? Nee, dat is ‘m ook niet… Aargh, ik wil weten hoe dit nummer heet! Het ligt op het puntje van mijn tong. Grrr, ik kom er niet op. Ik ben er bijna! Zo frustrerend!”
En het lijkt wel hoe harder ik mijn best doe, hoe moeilijker ik er op lijk te komen…

Onrust

Herken je dat? Dat een woord op het puntje van je tong ligt maar dat je er maar niet precies op kan komen. Het voelt zo frustrerend. En op een gegeven moment wil je het wegwuiven, want het lijkt niet zo belangrijk maar ergens blijft het toch in je achterhoofd hangen. Je voelt dat je het weet. Maar toch kom je niet op de juiste naam, of de juiste woorden. Het geeft je in zekere mate een gevoel van onrust….

Is dit echt wat ik wil?

Net als dat ik jarenlang ook een onrust in mijn lijf en hoofd heb gehad. Is dit het nu? Moet ik hier genoegen mee nemen? Is dit echt wat ik wil? Wat is die onrust die ik voel? Wat zijn mijn dromen eigenlijk precies?

Er is meer

Je weet het, het zit er. Er is meer. Wat is dat gevoel precies en waar leidt het mij naar toe? Naar het antwoord? Maar wil ik dat antwoord wel weten? Het maakt je onrustig, bang en onzeker.

Oplossen

Hoe los jij dat onrustige gevoel op? Als ik het liedje niet meer weet ga ik net zo lang googelen totdat ik de artiest en het liedje gevonden heb. En hoe ga jij om met jouw onbestemde gevoel? Het gevoel dat er wel meer is maar je weet niet wat? Ga je ook googelen? Daar zoeken naar antwoorden misschien?

Hulp nodig?

En wat als ik jou kan helpen zoeken?

Heb je hulp nodig bij het vinden van de juiste woorden? Wil jij je gevoel gehoor geven? Wil jij dat kleine vlammetje doen ontwaken? Ik geef je de mogelijkheid om je op te geven voor een gratis droomgesprek. En dan gaan we samen kijken hoe ik jou kan helpen.

En weet je trouwens wat de titel van het nummer is? A Head Full of dreams van Coldplay. Supermooi nummer! Hèhè, ik kan weer lekker slapen vannacht…. 😉

Geniet!

Liefs,
Wibrich
Droomdoener