vrijheid

Nooit meer werken, wat een vrijheid!

Ik zit op de bank een boek te lezen als mijn telefoon aangeeft dat er een appje binnen is gekomen: ”Hey Wib, hoe is het met je? Heb je toevallig tijd en zin om zaterdag even te wandelen, lekker te eten en weer even helemaal bij te kletsen?” Het is een goeie vriendin die ik al een tijd niet gezien heb. Natuurlijk wil ik met haar afspreken! Ik app haar meteen terug: “Jaaah! Wat leuk om je weer even te zien! Waar en hoe laat? Ik heb er zin in!”

Mijn ongeduld spreekt: Volgende week zaterdag……dat duurt nog een week. Pfff, moet ik eerst nog werken, andere vervelende verplichte afspraken, huis schoonmaken…

Nooit meer werken

En ineens besef ik me dat ik helemaal niet meer hoef te werken! Ik ben immers eigen baas! Ik heb vanaf mijn tiende levensjaar (het begon allemaal met vakantiebaantjes en weekendbaantjes) tot aan mijn 35ste voor een baas gewerkt. En ongeveer 2 maanden geleden ben ik gestopt met werken omdat ik mij volledig wou richten op mijn eigen bedrijf Droomdoener.

En ik merk dus dat ik er nog steeds aan moet wennen dat ik geen vakantie of onbetaald verlof heb en dat ik dus niet meer terug hoef! Woehoe! Wat een lekker gevoel geeft me dat! Het runnen van mijn eigen bedrijf voelt namelijk niet als werken. Ik doe waar ik zin in heb. Ik doe wat ik graag wil doen.

En of dat nu een workshop Soulpainting geven is of een prachtig programma maken voor vrouwen die niet meer weten wat ze willen, dat maakt niet uit. Dat zijn dingen ik geweldig vind om te doen!

Vrijheid

Het is zo heerlijk om die vrijheid te hebben. En natuurlijk zijn er wel dingen die moeten gebeuren, maar dat voelt nog steeds niet als werken. Ik doe het voor mijn bedrijf, voor al die vrouwen die de verbinding met zichzelf kwijt zijn en natuurlijk voor mezelf. Ik doe de dingen omdat ik ze wil doen zoals ik ze wil doen en wanneer ik er zin in heb. En ik kan je vertellen: dat voelt echt te gek!! 😊

En nu heb ik zin om een mooie workshop Soulpainting in te plannen en de inhoud van mijn programma’s nog beter maken door alle nieuwe inzichten die ik heb gekregen afgelopen maand. ……….. Ok, aan de slag! 😀

Het is alweer bijna zaterdag!

Geniet!

Liefs,
Wibrich
Droomdoener