Workshop Soulpainting | Cursus Soulpainting | 1 op 1 Magic Coaching | 1 op 1 Magical Retraite | Schoolkamp Voor Volwassenen

Workshop Soulpainting

Zoek je naar een bepaald antwoord of talent?

Of heb je gewoon zin om lekker creatief en toch met diepgang aan de slag te gaan? Samen met een paar vriendinnen een paar uur gezellig schilderen onder het genot van heerlijke thee en lekkere hapjes. Elkaar op een andere manier leren kennen.

Of gewoon omdat je houdt van een stuk diepgang, nieuwsgierig bent en eens wat anders wilt.

Dan is de creatieve en ontspannen workshop Soulpainting wat voor jou. Deze workshop intuïtief schilderen zorgt ervoor dat je weer een stap vooruit kan zetten in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Ja, ik wil meer weten


Cursus Soulpainting

  • Iedere week lekker jezelf uiten via het doek.
  • Iedere week prachtige dingen maken die niet “fout” kunnen gaan.
  • Iedere week een moment om even helemaal bij jezelf te komen.

Of je het nou doet omdat je het gewoon leuk vindt, of omdat je vast zit in jezelf, of omdat je meegesleurd bent door een vriend of vriendin? Dat maakt allemaal niet uit. Door intuïtief te schilderen, wordt er altijd iets geheeld. En hoe heerlijk is dit als je dat iedere week mag doen? In een kleine groep van maximaal 10 deelnemers waarin je elkaar ook kunt ondersteunen.


1 op 1 Magic Training

Tijdens de 1 op 1 trainingen loop ik met je mee op jouw pad. Jouw pad naar je ware droom. Door mijn ervaring, intuïtie en kennis zie ik waar je staat en wat je nodig hebt.

We gaan 1 op 1 samenwerken om jouw weer bij jezelf te brengen. Ik ga je leren hoe je dat zelf kan doen, zodat je na de training ook zelf weer verder kan. Want dat is eigenlijk ook de enige manier. Dat je zelf de stappen zet.

We kunnen dit doen met behulp van losse healingsessies, door middel van een traject of door middel van een 1 op 1 magische retraite.

Ik geef niet alleen volwassenen training, maar ik train ook kinderen om weer in hun kracht te komen.

Onder de knop vind je uitgebreidere informatie.


1 op 1 Magical Retraite

In deze retraite is er nog meer tijd en duiken we samen de diepte in. Ik stel een pakket samen die ik helemaal op jou afstem. Je hebt 2 tot 3 dagen achter elkaar volledig mijn persoonlijke aandacht waarin we een liefdevol veld creëren om alles te laten ontstaan wat zich wil laten zien.

Elementen die ik gebruik om heling te laten ontstaan variëren van beweegmeditaties tot creatieve therapie, stilte en lichaamswerk.

Dit alles vind plaats in de bloeiplaats in Finsterwolde waar een heerlijke rust en goede energie hangt, die ervoor zorgt dat we naar de kern kunnen en daar even mogen blijven zodat er heling kan ontstaan.

De kosten voor deze magische driedaagse persoonlijke op jou afgestemde retraite kost 1111,- euro en is inclusief prachtige verblijfplaats, heerlijk eten en drinken en volledige aandacht van mij.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar wibrich@droomdoener.nl en ik neem contact met je op.


Schoolkamp Voor Volwassenen

Een liefdevolle vlaag van verstandsverbijstering op Ameland.

Haren in de war, met je blote voeten in het zand, veel te laat gaan slapen omdat je niet kon stoppen met kletsen en bij thuiskomst een ander persoon zijn dan voordat je vertrok. Was vroeger het schoolkamp ook jouw favoriete moment van het schooljaar en zou je dat nog wel eens over willen doen? Dan is dit 5-daagse schoolkamp het leukste en mooiste cadeau dat je dit jaar aan jezelf kunt geven. Dit is de ideale gelegenheid om jouw volwassen zelf weer naar boven te toveren.

Ja, ik wil meer weten!