Workshop Soulpainting | 1 op 1 Magic Coaching | 1 op 1 Magical Retraite | Schoolkamp Voor Volwassenen

Workshop Soulpainting

Je houdt er van om jezelf te ontwikkelen. Je zou jezelf wel wat beter willen leren kennen zonder een lastige vragenlijst in te vullen of een ingewikkeld traject in te gaan.

Zoek je naar een bepaald antwoord of talent?

Of heb je gewoon zin om lekker creatief en toch met diepgang aan de slag te gaan? Samen met een paar vriendinnen een paar uur gezellig schilderen onder het genot van heerlijke thee en lekkere hapjes. Elkaar op een andere manier leren kennen.

Of gewoon omdat je houdt van een stuk diepgang, nieuwsgierig bent en eens wat anders wilt.

Dan is de creatieve en ontspannen workshop Soulpainting wat voor jou. Deze workshop intuïtief schilderen zorgt ervoor dat je weer een stap vooruit kan zetten in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Ja, ik wil meer weten


1 op 1 Magic Coaching

In dit traject loop ik met je mee op jouw pad. Jouw pad naar je ware droom. Door mijn ervaring, intuïtie en kennis zie ik waar je staat en wat je nodig hebt.

We gaan 1 op 1 samenwerken om jouw weer bij jezelf te brengen. Ik ga je leren hoe je dat zelf kan doen, zodat je na de coaching ook zelf weer verder kan. Want dat is eigenlijk ook de enige manier. Dat je zelf de stappen zet.

Ik leer je contact te maken met jouw innerlijk kind. Hij of zij is de basis van jou aardse bestaan. We gaan ook veel contact maken met jouw lichaam. Die is namelijk ontzettend wijs en kan je veel vertellen over jezelf.

Ik doe niet aan een quick fix. Die bestaat namelijk niet. In deze coaching gaan we echt de verdieping in en zal je leven veranderen. Ik ga je helpen om jouw manier te vinden die ervoor zorgt dat je je bewustzijn kan vergrootten, daardoor dichter bij jezelf komt en daarmee jouw buitenwereld automatisch mee verandert.

Je kan kiezen uit een half jaar traject of uit een jaartraject. Je krijgt iedere twee a drie weken 1,5 uur lang een 1 op 1 sessie.
Een half jaar traject kost 1919 euro.
Een jaartraject kost 3333 euro.
In termijnen betalen is mogelijk.

Dit traject zorgt ervoor dat je blijft lopen op je pad. Dat je je angsten onder ogen komt en daardoor een veel bewuster en vrijer leven creëert. Het leven wat jij graag wilt! Ik ga jouw leren hoe je zelf kan blijven staan vanuit jouw eigen kracht.

Babette

Naar aanleiding van de worksop Soulpainting had ik nog een aantal vragen. Ik merkte dat Wibrich mij heel goed begreep en ik voelde mij gelijk vertrouwd bij haar. Ik zat al langere tijd niet lekker in mijn vel en wilde graag leren meer naar mijn gevoel te luisteren, los te laten en ontdekken wat ik wil in mijn verdere loopbaan. Ik heb vervolgens bij Wibrich een coachingstraject gevolgd. Ze heeft me ontzettend geholpen bij het verwerken van weggestopte pijn en verdriet en meer inzicht gegeven in datgene wat belangrijk is voor mij en wat mij energie geeft. Dit heeft ertoe geleid dat ik bewustere keuzes maak en met veel meer plezier naar mijn werk ga! Wibrich is een geweldig mens en als coach ontzettend geduldig, lief, warm, creatief, eerlijk en oprecht.

Janneke

Ik wist niet goed welke richting ik op wilde met mijn eigen leven. Mijn levenslust en levensvreugde waren ver te zoeken. Ik was erg moe, inspiratieloos en vond mijn leven alles behalve bevredigend. En toen….kwam ik Wibrich tegen en intuïtief voelde ik dat ik bij haar op de juiste plek zou zijn. De combinatie coachen en schilderen (Soulpainting) sprak mij erg aan. De workshops zorgden voor het gevoel van thuiskomen 😊 en het coaching traject heeft ervoor gezorgd dat ik weer positief ben, en me gemotivereerd voel. Ik voel weer RUIMTE en levenslust! Lieve Wibrich, dank je wel voor alles. Ik vind jou een wijze, inspirerende en betrouwbare vrouw die haar gave inzet om jou oprecht te willen helpen, in je eigen tempo en vanuit je eigen kracht en bewustzijn.

Voor meer ervaringen, klik hier.

Heb je interesse voor dit traject? Vraag dan vrijblijvend een 1 op 1 droomgesprek aan.

Ja, ik wil een gesprek!


1 op 1 Magical Retraite

In deze retraite duiken we samen de diepte in. Ik stel een pakket samen die ik helemaal op jou afstem. Je hebt 2 tot 3 dagen achter elkaar volledig mijn persoonlijke aandacht waarin we een liefdevol veld creëren om alles te laten ontstaan wat zich wil laten zien.

Elementen die ik gebruik om heling te laten ontstaan variëren van beweegmeditaties tot creatieve therapie, stilte en lichaamswerk.

Dit alles vind plaats in de bloeiplaats in Finsterwolde waar een heerlijke rust en goede energie hangt, die ervoor zorgt dat we naar de kern kunnen en daar even mogen blijven zodat er heling kan ontstaan.

De kosten voor deze magische driedaagse persoonlijke op jou afgestemde retraite kost 1111,- euro en is inclusief prachtige verblijfplaats, heerlijk eten en drinken en volledige aandacht van mij.

Ben je geïnteresseerd? Stuur dan een e-mail naar wibrich@droomdoener.nl en ik neem contact met je op.


Schoolkamp Voor Volwassenen

Een liefdevolle vlaag van verstandsverbijstering op Ameland.

Haren in de war, met je blote voeten in het zand, veel te laat gaan slapen omdat je niet kon stoppen met kletsen en bij thuiskomst een ander persoon zijn dan voordat je vertrok. Was vroeger het schoolkamp ook jouw favoriete moment van het schooljaar en zou je dat nog wel eens over willen doen? Dan is dit 5-daagse schoolkamp het leukste en mooiste cadeau dat je dit jaar aan jezelf kunt geven. Dit is de ideale gelegenheid om jouw volwassen zelf weer naar boven te toveren.

Ja, ik wil meer weten!