Workshop Soulpainting | Soulpainting VIP | 1 op 1 training

Workshop Soulpainting

Je houdt er van om jezelf te ontwikkelen. Je zou jezelf wel wat beter willen leren kennen zonder een lastige vragenlijst in te vullen of een ingewikkeld traject in te gaan.

Zoek je naar een bepaald antwoord of talent?

Of heb je gewoon zin om lekker creatief en toch met diepgang aan de slag te gaan? Samen met een paar vriendinnen een paar uur gezellig schilderen onder het genot van heerlijke thee en lekkere hapjes. Elkaar op een andere manier leren kennen.

Of gewoon omdat je houdt van een stuk diepgang, nieuwsgierig bent en eens wat anders wilt.

Dan is de creatieve en ontspannen workshop Soulpainting wat voor jou. Deze workshop intuïtief schilderen zorgt ervoor dat je weer een stap vooruit kan zetten in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Ik wil meer weten


Soulpainting VIP

  • Wil jij eindelijk weten wat je wilt en hoe je dat voor elkaar krijgt?
  • Wil jij weten hoe je kan dealen met al die angsten en blokkades zodat je ook echt je dromen kan doen?
  • Wil jij weer vertrouwen voelen in jezelf en in je verlangens?

Dan is deze verdieping op de workshop Soulpainting wat voor jou.

Bestaande uit:
Droomgesprek: een eerste kennismaking met jou en je dromen. Hierin gaan we het hebben over waar jij precies tegen aan loopt en hoe (en of) ik jou daarbij kan helpen.

Durfdag: een hele dag samenwerken op een prachtige locatie. Op deze dag ga jij op een leuke, ontspannen en praktische manier ontdekken wat jij nu eigenlijk echt wilt. Alle blokkades en angsten die we tegenkomen gaan we naar kijken en ik leer je hoe je daar me om kunt gaan. Aan het einde van deze dag krijg je ook nog praktische handvatten en tips mee om de eerste stappen naar jouw dromen te durven zetten.

Doegesprek: een skypegesprek van 3 kwartier waarin we jouw genomen stappen bespreken, je natuurlijk vragen kunt stellen en ik je advies geef wat je nog te doen hebt. Ook via Skype kan ik voelen hoe het met je gaat, wat er nog speelt en wat je nog nodig hebt.

Wil je meer weten?

Ja, dat wil ik!


1 op 1 Coaching- en Trainingstraject

In dit traject loop ik met je mee op jouw pad. Jouw pad naar je ware droom. Door mijn ervaring, intuïtie en kennis zie ik waar je staat en wat je nodig hebt.

Dit traject zorgt ervoor dat je blijft lopen op je pad. Dat je je angsten onder ogen komt en daardoor een veel bewuster en vrijer leven creëert. Het leven wat jij graag wilt!

Heb je interesse voor dit traject? Vraag dan vrijblijvend een 1 op 1 droomgesprek aan.

Ja, ik wil een gesprek!

Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!