Workshop Soulpainting | VIP-traject Discover your dream | 5 maanden onlineprogramma Live Your Dream

Workshop Soulpainting

Je houdt er van om jezelf te ontwikkelen. Je zou jezelf wel wat beter willen leren kennen zonder een lastige vragenlijst in te vullen of een ingewikkeld traject in te gaan.

Zoek je naar een bepaald antwoord of talent?

Of heb je gewoon zin om lekker creatief en toch met diepgang aan de slag te gaan? Samen met een paar vriendinnen een paar uur gezellig schilderen onder het genot van heerlijke thee en lekkere hapjes. Elkaar op een andere manier leren kennen.

Of gewoon omdat je houdt van een stuk diepgang, nieuwsgierig bent en eens wat anders wilt.

Dan is de creatieve en ontspannen workshop Soulpainting wat voor jou. Deze workshop intuïtief schilderen zorgt ervoor dat je weer een stap vooruit kan zetten in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Ik wil meer weten


VIP-traject Discover your dream

Een kort maar intensief traject waarin jij gaat ontdekken wat je nu echt wil en wat jouw dromen zijn. In dit traject geef ik je persoonlijke en spirituele ontwikkeling een boost, zodat jij weer een paar stappen vooruit kan zetten.

Bestaande uit:
Droomgesprek: een eerste kennismaking met jou en je dromen. Hierin gaan we het hebben over waar jij precies tegen aan loopt en hoe ik jou daarbij kan helpen.

Durfdag: een hele dag 1 op 1 samenwerken op een mooie locatie. Op deze dag ga jij op een leuke en praktische manier ontdekken wat precies jouw dromen zijn. Jij gaat ontdekken wat je echt wilt. En we gaan alle angsten die daar bij komen kijken een kopje kleiner maken. Aan het einde van de dag krijg je ook nog praktische handvatten mee om de eerste stappen naar jouw dromen te durven zetten.

Doegesprek: een skypegesprek van 3 kwartier waarin we jouw genomen stappen bespreken, je natuurlijk vragen kunt stellen en ik je advies geef wat je nog te doen hebt.

Wil je dit?

Ja, dat wil ik!