Membership Soultalking | Workshop Soulpainting | Het Gouden Kompas | 1 op 1 training

Membership Soultalking

Iedere week krijg jij de kans om live geïnspireerd te worden. Gewoon vanuit jouw luie stoel. Ik help je door je te blijven uitdagen en stimuleren om door te gaan met datgene wat jij het allerliefste zou willen doen. Ook al weet je misschien nog niet precies wat dat is.

Iedere maand behandel ik een thema. Het zijn thema’s die op iedereen van toepassing zijn en diepgang hebben. En bij alle thema’s krijg jij de gelegenheid om al je vragen te stellen zodat jij iedere week de kans krijgt om weer een stapje vooruit te komen. En dat in een groep met alleen maar gelijkgestemden!

Soultalking is een permanente voeding voor je ziel en je hart. Stapje voor stapje vergroot jij je bewustzijn waardoor er meer ruimte komt voor jou. Voor jouw waarheid, jouw dromen en jouw ware kern.

Klik hier als je meer wilt weten


Workshop Soulpainting

Je houdt er van om jezelf te ontwikkelen. Je zou jezelf wel wat beter willen leren kennen zonder een lastige vragenlijst in te vullen of een ingewikkeld traject in te gaan.

Zoek je naar een bepaald antwoord of talent?

Of heb je gewoon zin om lekker creatief en toch met diepgang aan de slag te gaan? Samen met een paar vriendinnen een paar uur gezellig schilderen onder het genot van heerlijke thee en lekkere hapjes. Elkaar op een andere manier leren kennen.

Of gewoon omdat je houdt van een stuk diepgang, nieuwsgierig bent en eens wat anders wilt.

Dan is de creatieve en ontspannen workshop Soulpainting wat voor jou. Deze workshop intuïtief schilderen zorgt ervoor dat je weer een stap vooruit kan zetten in je persoonlijke en spirituele ontwikkeling.

Ik wil meer weten


Online programma Het Gouden Kompas

Hét allerleukste online programma voor de vrouw die richting nodig heeft.

Wie zegt dat een reis naar jezelf zwaar moet zijn? Met bakstenen op je rug en je kin op de grond? Lopen op je tandvlees en de broekriem strak aangetrokken?

Nee, precies. Dat hoeft dus helemaal niet!

Dit is namelijk hét online programma die je alles over jezelf verteld op een leuke, luchtige en magische manier.

  • Je weer gelukkig voelen?
  • Weer lichtvoetig en speels door het leven fietsen?
  • Weer vertrouwen voelen in jezelf en de magie van het leven herontdekken?
  • En wat dacht je van die oase van rust in jezelf vinden? (En nee, ik zadel je niet op met een fata morgana)

Drie modules

Samen op ontdekkingstocht naar cupido.
Waar hou jij het allermeest van?

Samen jouw demonen bestrijden.
Welke angstmonsters gaan we te lijf?

Samen een sneeuwbal maken van jou dromen. 
Je gaat met dit programma een enorm sneeuwbaleffect bij jezelf veroorzaken waardoor je eindelijk echt stappen gaat zetten richting jezelf en jouw dromen.

Nieuwsgierig? Snap ik! Onder de button vind je meer info.

Ja, ik wil meer weten!


Magic coaching 1 op 1

In dit traject loop ik met je mee op jouw pad. Jouw pad naar je ware droom. Door mijn ervaring, intuïtie en kennis zie ik waar je staat en wat je nodig hebt.

We gaan 1 op 1 samenwerken om jouw weer bij jezelf te brengen. Ik ga je leren hoe je dat zelf kan doen, zodat je na de coaching ook zelf weer verder kan.

Dit traject zorgt ervoor dat je blijft lopen op je pad. Dat je je angsten onder ogen komt en daardoor een veel bewuster en vrijer leven creëert. Het leven wat jij graag wilt!

Babette

Naar aanleiding van de worksop Soulpainting had ik nog een aantal vragen. Ik merkte dat Wibrich mij heel goed begreep en ik voelde mij gelijk vertrouwd bij haar. Ik zat al langere tijd niet lekker in mijn vel en wilde graag leren meer naar mijn gevoel te luisteren, los te laten en ontdekken wat ik wil in mijn verdere loopbaan. Ik heb vervolgens bij Wibrich een coachingstraject gevolgd. Ze heeft me ontzettend geholpen bij het verwerken van weggestopte pijn en verdriet en meer inzicht gegeven in datgene wat belangrijk is voor mij en wat mij energie geeft. Dit heeft ertoe geleid dat ik bewustere keuzes maak en met veel meer plezier naar mijn werk ga! Wibrich is een geweldig mens en als coach ontzettend geduldig, lief, warm, creatief, eerlijk en oprecht.

Janneke

Ik wist niet goed welke richting ik op wilde met mijn eigen leven. Mijn levenslust en levensvreugde waren ver te zoeken. Ik was erg moe, inspiratieloos en vond mijn leven alles behalve bevredigend. En toen….kwam ik Wibrich tegen en intuïtief voelde ik dat ik bij haar op de juiste plek zou zijn. De combinatie coachen en schilderen (Soulpainting) sprak mij erg aan. De workshops zorgden voor het gevoel van thuiskomen 😊 en het coaching traject heeft ervoor gezorgd dat ik weer positief ben, en me gemotivereerd voel. Ik voel weer RUIMTE en levenslust! Lieve Wibrich, dank je wel voor alles. Ik vind jou een wijze, inspirerende en betrouwbare vrouw die haar gave inzet om jou oprecht te willen helpen, in je eigen tempo en vanuit je eigen kracht en bewustzijn.

Voor meer ervaringen, klik hier.

Heb je interesse voor dit traject? Vraag dan vrijblijvend een 1 op 1 droomgesprek aan.

Ja, ik wil een gesprek!

Je moet het zelf doen, maar je hoeft het niet alleen te doen!