Een liefdevolle vlaag van verstandsverbijstering op Ameland.

Nog even en je kunt je helemaal onderdompelen in een andere wereld met je haren in de war, je blote voeten in het zand, uitgestrekte duinen en  met het licht van de vuurtoren die schijnt over het eiland. Nog even wandelen langs het strand, de zonsondergang afwachten en bij thuiskomst een ander persoon zijn dan voordat je vertrok. 

Was vroeger het schoolkamp ook jouw favoriete moment van het schooljaar en zou je dat nog wel eens over willen doen? Dan is dit 5-daagse schoolkamp het leukste cadeau dat je dit jaar aan jezelf kunt geven. Er zijn twee edities: de kerst editie en de zomer editie. Tijdens dit schoolkamp in de winter is er tijd voor bezinning, rust, spel, plezier, ga je een nieuwe en volwassen versie van jezelf ontdekken en is de kans groot dat je leuke en inspirerende mensen ontmoet. De inschrijving voor de kerst editie start op 9 september 2020 en vindt plaats van 22 december tot 27 december op het prachtige Ameland. En dat alles in een fijn hotel met ruimte om samen te komen, maar ook om je terug te trekken. Een unieke kans om de kerstvakantie dit jaar eens op een andere manier in te kleuren.

Wat gaan we doen?

Er zijn activiteiten zoals meditatie tijdens de mooiste zonsondergang van Nederland, mannen- en vrouwencirkels, muziek, dans en spel, iets van jezelf achter laten in de zee, iets nieuws mee terug nemen, vuur maken, samen de dag in alle vroegte beginnen of lekker gezellig met z’n allen eten. Je krijgt gedurende de reis verschillende opdrachten die gaan over loslaten, (weer) kennismaken met jezelf en de ander, grenzen, relaties en oefenen in stilte. We fietsen en wandelen het eiland over en leren naast onszelf ook Ameland een stukje beter kennen. We creëren in ons basiskamp een veilige omgeving waar je kunt zijn wie je bent en we maken ruimte voor de obstakels die je tegenkomt tijdens het proces van het worden wie je wil zijn. Een 5-daagse waarin transformatie mogelijk is en waarna je bij thuiskomst zomaar eens een andere en verbeterde versie van jezelf zou kunnen zijn.

Wat krijg je mee?

Voor wie is deze retreat bedoeld?

Voor bewuste mensen tussen de 30 en 55 die zich af en toe nog als een klein kind lijken te gedragen, zin hebben in een ontspannen en leerzame tijd op een prachtig eiland. Het is belangrijk dat je zin hebt om nieuwe mensen te leren kennen, open staat voor nieuwe ervaringen en dat je zin hebt om te worstelen met het nemen van verantwoordelijkheid voor jezelf, je relaties en je (on)volwassen identiteit. Het kan erg leerzaam zijn om deze dagen samen met je partner te doorleven.

Met wie ga je in zee?

Het schoolkamp voor volwassenen wordt georganiseerd en begeleid door mijzelf natuurlijk en door Emile van Doorn. Emile is leerkracht, muzikant, muziektherapeut, papa van een dochter, een creatief meesterbrein, podcastmaker en vindt vooral dat je veel dingen moet gaan doen die echt bij jou passen. Ik ben een droomdoener, teacher of magic, podcastmaker, mama van twee dochters, kunstenares, zangeres en wil graag dat je weer gaat geloven in magie en dat je weer als een kind in de modder durft te spelen.

Meer info over de begeleiders:
www.leermensinstituut.nl/ www.wibrichkooistra.nl

Waar is het?

Groepshotel de Oranjerie, T. Boelensweg 9-11, 9164 KP Buren (Ameland)

Wat krijg je allemaal?

  • 5 overnachtingen op een eigen kamer in een prachtig afgelegen groepshotel op Ameland.
  • Ontbijt, lunch en (kerst)diner.
  • Een programma met inspirerende workshops.
  • Begeleiding op maat van twee energieke leerkrachten en coaches.

Wanneer is het?

Dinsdag 22 december 19.00 uur t/m zondag 27 december 15.00 uur.

Wat is je investering?

Early bird, bestellen tot 10-10-2020: 1111 euro
Twijfelaars, bestellen tussen 10-10-2020 en 11-11-2020: 1313 euro
Last minute, bestellen tussen 11-11-2020 en 12-12-2020: 1515 euro
Alle genoemde prijzen zijn exclusief BTW.

Supertoffe actie!

We verloten één gratis Schoolkamp Voor Volwassenen! Bekijk het filmpje voor meer info.

Hoe kan ik mij aanmelden?

Er is tijdens het schoolkamp plaats voor maximaal 10 deelnemers.
Je kunt je aanmelden door een mailtje te sturen naar info@leermensinstituut.nl

Heb je nog vragen of twijfels voordat je mee wilt doen? Twijfel dan niet en stuur mij een e-mail naar contact@droomdoener.nl of naar info@leermensinstituut.nl