Soulpainting VIP

workshop soulpainting

In één dag weten wat je wilt.
In één dag weer een stap dichter bij jezelf komen.
In één dag meer naar je hart leven.
Op deze dag onderzoek jij je blokkades en leer je daar mee om te gaan.
In één dag meer ontspanning creëren en beter in je lijf zitten.

Herken je dit?

 • Heb jij regelmatig het idee dat je vast zit?
 • Dat je niet meer weet wat je wilt?
 • Dat er absoluut geen focus meer is en dat je veel dingen tegelijkertijd aan het doen bent?
 • Wordt jij ’s ochtends vaak wakker met het gevoel dat je eigenlijk helemaal niet uit bed wil en na 3 keer op de snoozeknop te hebben gedrukt jezelf toch maar uit bed trekt omdat je naar je werk “moet”?
 • Je voelt dat er meer in jou zit, maar wat is dat dan precies?
 • Je bent het vertrouwen in jezelf kwijt geraakt.

Zit jij stiekem te knikken bij deze opsomming? Dan nodig ik je uit om door te lezen.

Als je met mij gaat samenwerken tijdens de VIP Soulpainting, dan is dit wat je krijgt:

 • Een hele dag intensieve begeleiding van mij.
 • We worden goed verzorgd in Huize Hans ter Ouwe in Peize. Dit is een prachtige, inspirerende en magische plek aan de rand van een heel mooi natuurgebied.
 • De dag is van 10:00 uur tot 16:00 uur inclusief heerlijke lunch, drankjes, hapjes enz.
 • Je krijgt een actielijst van mij mee naar huis met tips, to do’s en handvatten.
 • Na twee weken krijg je een coachcall van 3 kwartier via skype.
 • Ik zorg voor een veilige en ontspannen setting zodat jij je helemaal op je gemak voelt.
 • Je krijgt een schildersdoek (wat je uiteraard zelf gaat vol kliederen) mee naar huis als anker, om je telkens weer te herinneren aan je verlangens en aan jouw liefde.
 • Na 2 weken krijg je nog een after coachcall van 3 kwartier om te kijken waar je staat, wat je al gedaan hebt en wat je nog nodig hebt.

En belangrijker nog:

Je weet na dit VIP traject echt wat je wilt.
Je weet wat je blokkades zijn en hoe je daar mee om kunt gaan.
Je zult beter in je lijf zitten en daardoor meer voelen.
Je er achter bent gekomen dat je toch creatiever bent dan je dacht. 😉
Er is weer focus op jouw en je verlangens.

Voel je dat je hier aan toe bent? Twijfel niet langer en vraag NU een gratis en vrijblijvend Droomgesprek aan.

Ja, ik wil een gratis Droomgesprek.

En waarom zou ik diegene zijn die je daar bij kan helpen?

Ik heb heel lang niet geweten wat ik precies wilde. Ik heb zo vaak vast gezeten in mijn eigen denkpatronen en angsten. Het lukte maar niet om daar uit te stappen. Ik ging van de ene burn out naar de andere burn out en tussendoor kwam er een angst en paniekstoornis de hoek om kijken. Totdat het genoeg was. En nu wil IK gaan doen wat IK echt wil! Wat wil mijn hart mij vertellen? Afgelopen jaren ben ik daarom bezig geweest om mezelf te vinden; wie ben ik eigenlijk? En wat leeft er allemaal in mij? En ik heb besloten op te ruimen wat ik niet meer nodig heb. Door deze opruiming en “ont”wikkeling is er niet alleen veel meer rust maar is ook mijn intuïtie nog sterker geworden. Ik kan niet alleen schilderijen lezen, maar ik kan ook mensen lezen. Hierdoor voel ik intuïtief aan wat iemand nodig heeft. Daarnaast heb ik natuurlijk kennis van oefeningen, meditatie en bakken vol (levens)ervaring. Op deze dag geef ik jou alles wat ik je in een dag kan geven. Ik ben hier om jou van dromen, naar durven, naar doen te helpen!

Met wie werk ik graag samen?

Met mensen die voelen dat ze bij mij op de juiste plek zijn. (wat je hoofd ook zegt 😉.) Met mensen die er aan toe zijn om eindelijk eens te weten wat ze nu echt willen. Met mensen die het zichzelf echt gunnen om dichter bij hun hart (en daardoor bij zichzelf) te komen. Met mensen die het zichzelf gunnen om weer vertrouwen en vrijheid te voelen. Mensen die voelen dat er meer is, en daar nieuwsgierig naar zijn. Met mensen die bereid zijn om tijd, energie en geld in zichzelf te steken.

Iris

“Voordat ik bij Wibrich kwam was het alsof ik in een storm leefde. Loslaten was verliezen. Vasthouden was krampachtig en geforceerd. Het VIP-traject heeft mij heel veel gebracht, het was een soort veilige haven op een stormachtige zee. Het gaf voor mij een beginpunt van een proces. Het heeft mij rust, inzicht en bovenal een ander perspectief gebracht. Als ik door was gegaan zoals ik deed dan zou er zeker lichamelijke en geestelijke schade zijn ontstaan. Wibrich is doelgericht, prettig, inzichtgevend en warm. Dank je wel! “

Hanna

Ik heb de Soulpainting VIP gevolgd bij Wibrich. Het was een heerlijke dag met lieve mensen om me heen in een prachtige omgeving en even niks aan je hoofd, behalve mezelf. De Soulpainting die ik had gemaakt liet mij zien: hé, dit ben ik! En ik mag mijn zoon meer loslaten en daarmee ruimte creëren voor wat ik zelf wil. En ook voor wat ik niet meer wil. En dat is bijv. mijn oude baan. Ik heb deze inmiddels opgezegd en ben net begonnen bij mijn nieuwe werkplek! En ik zag ook dat ik meer tijd voor mezelf mag nemen door lekker te gaan wandelen in de natuur bijvoorbeeld. Ik kijk weer vooruit en vertrouw dat er nog vele mooie en bijzondere dingen op mijn pad komen. Wibrich, bedankt voor deze dag. Het was er eentje met een gouden randje!

Voor meer ervaringen, kik hier.

De Soulpainting VIP

 • Verandert je leven.
 • Na deze dag weet jij eindelijk wat je wilt.
 • En er is vertrouwen dat je dat ook kunt bereiken.
 • Besef je dat je eigenlijk ook heel creatief bent. 😉
 • Aan het einde van deze dag weet je wat jouw blokkades zijn en hoe je daar mee om kunt gaan.
 • Er zal die dag een ontspanning in je lichaam ontstaan waardoor je beter (je lichaam) voelt.

Redenen om het niet (of toch wel) te doen?

Misschien denk je nu wel; ja, maar dat kan ik zelf toch wel? Tuurlijk! Je moet het ook zelf doen, maar moet je dit ook alleen doen? Nee, je hoeft het zeker niet alleen te doen. Iemand die ziet waar je staat en die je handvatten geeft om door te gaan is best wel handig. 😉
Je kunt blijven hangen in je zogenaamde “comfortzone” van niet weten wat je wilt, het je eeuwig afvragen maar hoe dan? En een beetje aan blijven modderen om telkens weer op hetzelfde punt uit te komen. Telkens weer in de verkeerde baan of in de verkeerde relatie terecht komen.
Je voelt dat het goed is, maar op de één of andere manier maakt je hoofd heel veel tegenbeweringen. Wat klopt er volgens jou?
Van wie heb jij toestemming nodig? Als je dit puur voor jezelf doet, dan lijkt mij dat alleen jij dit zelf kan beslissen.

Paula

“Voordat ik aan het VIP-traject begon zat ik in het staartje van een burn-out, ik wist niet goed wat ik wilde en ik was doelloos aan het solliciteren om toch maar iets te doen te hebben. Nu weet ik weer waar ik naar toe wil. En ik ben vastbesloten om mijn droom waar te maken! Dank je wel voor de mooie tijd, de mooie inzichten en voor je warmte.”

Voel je: dit is wat ik nu wil en nodig heb? Twijfel niet langer en vraag dan vrijblijvend een gratis droomgesprek aan!

Ja, ik wil een gratis Droomgesprek.