Verlangens

Ik lig op mijn buik in het gras en de woorden stromen uit mijn pen: “ik mis je zo vreselijk en ik verlang zo naar je. En er is zo veel te vertellen. Ik vraag me heel vaak af waar je bent, wat je aan het doen bent. En wie er bij je is. Jij weet altijd zo goed hoe je me weer op kan vrolijken en geeft me dan net dat duwtje wat ik nodig heb. Jou missen voelt soms zo intens, dat het letterlijk pijn doet in mijn hart. Je mooie blauwe ogen, je liefdevolle handen en je heerlijke sterke aanwezigheid. Ik had nooit gedacht dat ik dit zo intens kon ervaren.”

Van alles naar niets

Dit schreef ik net nadat mijn liefdespartner en ik besloten hadden om uit elkaar te gaan. Om elkaar rust te gunnen, hadden we afgesproken elkaar een tijd niet te zien. Van 5 jaar lang iedere dag contact naar 6 weken geen contact. Dat was zo’n heftige en intense omschakeling. En ergens ook zo nodig. Ik heb dit toen als een enorm gemis ervaren, maar eigenlijk was het een nog groter verlangen…..

Verlangens

Iedereen heeft net als ik verlangens. Basisverlangens zoals het verlangen om geliefd te zijn of in iemands armen te liggen. Het verlangen om rust in je hoofd te hebben. Het verlangen om je rijk te voelen. Of het verlangen om bijzonder gevonden te worden. Maar ook verlangens op werkgebied: meer loon, een andere baan, een eigen bedrijf.

Een verlangen en geen gemis

Wat er echter heel vaak gebeurd, is dat wij een verlangen heel vaak zien en voelen als een gemis. Ik mis liefdevolle armen om me heen, ik mis de rust in mijn hoofd, ik heb geen (of niet genoeg) geld, ik mis een leuke baan. Wat zou er gebeuren als je je verlangen niet langer als een gemis zou zien, maar echt als een verlangen? Wat nou als je jouw verlangens kon erkennen? Gewoon zeggen en benoemen wat je echt graag zou willen? Want diep van binnen weet ieder mens wat hij of zij echt wil. Je verlangens erkennen als mens. Verlangens hebben hoort namelijk bij mens zijn. Een verlangen niet voelen als een gemis, maar als liefde. Want er zit ongelooflijk veel liefde en kracht in het hebben van verlangens. Als jij in je verlangens zit, dan straal je zo veel liefde uit. Je komt automatisch in een hogere frequentie en je trekt meer van hetzelfde aan. En dan is er niks anders dan overvloed. 😊

Tip

Ga eens zitten en kijk of je de liefde in je verlangens kan voelen, en het niet als een gemis zien. Het kan helpen om net te doen alsof je verlangen al helemaal vervuld is. Als je dat doet, voel je namelijk de liefde in jezelf en voor jezelf.

Wat zijn jouw verlangens?

Weet jij wat je verlangens zijn? Wat je echt wil diep van binnen? Of zit je vast in een cirkel die eeuwig lijkt te duren? Telkens doen dezelfde situaties zich voor. Telkens stap je weer in dezelfde valkuilen. Je voelt dat er echt wel meer is en dat er meer in je zit, maar wat dan en hoe dan?

Misschien weet je wel wat je verlangens zijn, maar zijn er zo veel beren op de weg, dat je echt alleen maar verdrietig wordt als je aan je verlangens denkt. Hoe hard je ook je best doet om alleen de liefde er in te voelen. 😉

Soulpainting VIP

Dit korte maar zeer waardevolle VIP traject zou je zomaar uit die vicieuze cirkel kunnen halen en je leven voorgoed veranderen. Het is een verdieping op de workshop Soulpainting. Hier gaan we dieper in op datgene wat er op het doek tevoorschijn komt. Wat zijn jouw verlangens? En wat houdt je tegen? En wat zijn je talenten? Met al deze vragen gaan we uitgebreid aan de slag.

Wat gebeurt er met jou na deze dag?

  • Deze dag verandert je leven.
  • Na deze dag weet jij eindelijk wat je wilt.
  • En er is vertrouwen dat je dat ook kunt bereiken.
  • Na deze dag is er focus op je verlangen.
  • En besef je dat je eigenlijk ook heel creatief bent. 😉
  • Na deze dag heb je meer contact met je lichaam.
  • We gaan dieper in op jouw blokkades en aan het einde van de dag weet je hoe je daar mee om kunt gaan

Wil je meer info? Neem dan hier een kijkje:

Soulpainting VIP

Lieve groet,
Wibrich