Masterclass Het Gouden Kompas

Doe je mee met de allerleukste masterclass van Nederland?

  • In deze gratis masterclass geef ik jou dé drie richtingaanwijzers die je helpen om weer richting te vinden in jouw leven.
  • Deze drie richtingaanwijzers zijn makkelijk en kun je direct en altijd toepassen. Het zijn 3 stevige ankers waar jij je aan vast kunt houden.
  • Ik vertel jou hoe jij die zware bakstenen inruilt voor roze (of wat voor kleur je dan ook maar wilt) veertjes.
  • En hoe jij ook van die magische sterren tussen je handen kan toveren. En vooral ook hoe je daar zin in gaat krijgen. Zin in het leven, zin in magie!

Tijd voor nieuwe inzichten.
Tijd voor liefde, lichtheid en magie!

In deze masterclass vertel ik jou dé drie geheimen van een magisch leven. Welke drie stappen nodig zijn om jezelf weer te vinden. Zonder zwaarte, zonder drama, zonder zware opdrachten. Maar met humor, lichtheid en luchtigheid!

Drie simpele en direct toepasbare stappen.

Ik doe dit op dinsdagavond 9 juni om 20:00 uur.

Doe je mee?
Ja!!
Superleuk!
Onderaan de pagina kun je je inschrijven.

Let op, als je je inschrijft krijg je van mij de info die je nodig hebt om mee te kunnen doen met het webinar. (Komt de e-mail niet in je inbox, check dan je spam!) En je komt op mijn lijst te staan waardoor je wekelijks van mij een e-mail krijgt, met alles wat ik meemaak, de magie van het leven, alles over kleuren en alles over het doen van (mijn) dromen. En als je daar zat van bent, dan kun je je natuurlijk op iedere moment weer uitschrijven.

Ik zie je 9 juni!

* verplicht veld