Teacher of Magic

Ik zat in een volle zaal met ruim 100 andere vrouwen. De zon scheen door de ramen naar binnen en ik moest mijn ogen een beetje dichtknijpen om de spreekster op het podium goed te kunnen zien. Ik zat te luisteren naar wat ze zei en keek naar de begeleidende dia die naast haar tevoorschijn kwam.
En in eens kwam het binnen denderen bij mij: op de dia stond een oude vrouw in een schommelstoel, haar naam was Maria. En Maria had spijt, spijt dat ze een aantal dingen in haar leven niet had gedaan die ze wel heel graag had willen doen. Dingen die ze, als ze nu de kans had gekregen, zo zou doen. Maar nu was het te laat…….

Ik besefte mij dat ik ook al jaren een grote droom had waar ik nooit aan toe was gekomen: mijn eigen bedrijf. Echter was ik niet in de positie om een eigen bedrijf te beginnen. Vond ik….. Ik had namelijk als gescheiden moeder de zorg van twee kleine kinderen en niet veel spaargeld. Zitten mensen überhaupt wel op mij te wachten? En ik heb een hypotheek te betalen! Wat nou als het niet loopt?

Die dag kreeg ik een kans. Een kans om exact te ontdekken welke kant ik op moest, wat ik precies wilde en wie ik nu eigenlijk ben. Ik volgde een training bij de spreekster in kwestie. In de daarop volgende jaren kwam ik tot de ontdekking dat ik gedurende mijn leven veel keuzes met mijn hoofd heb gemaakt in plaats van met mijn hart, waarom ik die keuzes gemaakt had en dat ik mij vaak heb laten leiden door angsten. Ik heb mij laten leiden door angsten die nergens op gebaseerd waren. En door die angsten had ik allerlei belemmerende overtuigingen gecreëerd. Door te ontdekken wie ik eigenlijk ben en wat ik echt graag wil heb ik de beslissing genomen om mijn eigen onderneming te starten.

Ik heb de regie in eigen handen genomen en dat voelt ontzettend goed! Ook al is het niet altijd even makkelijk geweest, het heeft er wel voor gezorgd dat ik weet dat ik op mezelf kan vertrouwen en dat ik me niet meer hoef te laten leiden door mijn angsten.

Ik zie om me heen zo veel vrouwen die dezelfde angsten en dezelfde overtuigingen hebben als ik had. Ik zou het doodzonde vinden als deze vrouwen later in hun schommelstoel zitten en mijmeren over hoe het wel niet had kunnen zijn… En wat nou als….

Missie

Daarom heb ik er mijn missie van gemaakt om de vrouwen van nu weer te laten geloven in magie en dat ze weer als een kind in de modder durven te spelen! Zodat ze net als ik, kunnen gaan doen wat ze echt willen gaan doen en de Maria’s voorgoed uit hun leven kunnen verbannen.

Ik ben Wibrich Kooistra, Teacher of Magic, Soulpainter, Soultalker en natuurlijk een Droomdoener!

Ik help jou stappen te zetten in zowel je persoonlijke als je spirituele ontwikkeling.


Dit is slechts één verhaal over mijn leven. Als je nog meer verhalen over mij wilt lezen, kan ik je aanraden om mijn e-book te downloaden. In dit e-book geef ik je een kijkje in mijn leven, waarom ik bepaalde keuzes gemaakt heb en dat ik mijn hele leven me heb laten leiden door angsten. Je zult geïnspireerd raken en handvatten krijgen om jouw dromen te gaan doen!

Het E-book vind je hier: Het pad van een Droomdoener.