Wibrich Kooistra

Wie is nou die Wibrich?

Mensen zeiden tegen mij: “Je schrijft leuke blogs, maar waarom schrijf je niet nog meer vanuit jezelf? Wie ben jij nu eigenlijk?”

Tja, daar moest ik wel even over nadenken. Waarom doe ik dat eigenlijk niet? Ik deel wel ervaringen met jullie en inzichten die ik heb gekregen waarmee ik jullie graag wil inspireren en mee wil helpen. Maar echt dingen over mezelf schrijven vind ik spannend. Ik val dan toch weer in het oude patroon. Want wat zullen mensen wel niet van mij vinden? Wie zit er op mij te wachten?
En toch ga ik proberen uit mijn comfortzone te stappen en nog meer vanuit mijzelf te schrijven. Dingen die mij dwars zitten, blunders die ik heb gemaakt (valt er ook nog wat te lachen😉) en natuurlijk de mooie dingen!

Makkelijker

Ik moet zeggen terwijl ik nu aan het schrijven ben dat de woorden makkelijker komen. Normaal gesproken heb ik echt even wat tijd nodig voor het maken van leuke blog, maar omdat het nu veel meer vanuit mezelf komt gaat het ook veel meer in een flow. Haha! Ik mag wel uitkijken dat ik de blogs niet veel te lang maak. Straks krijg je iedere week halve E-boeken in je postvak en ik snap dat je daar niet op zit te wachten!

Ik-tijd

Ok, wat is er nu gaande bij mij: Over een paar weken stop ik bij mijn huidige werkgever. Ik werk namelijk nog naast mijn eigen onderneming. En ik kan je vertellen dat dat best wel heel erg pittig is. Eigen onderneming, werk, kinderen, partner, sociaal leven en o ja, IK-tijd. Op de één of andere manier sta ik toch weer als laatste in het rijtje……. Gelukkig heb ik een hele lieve vriend die af en toe aan mijn mouw trekt en zegt: “Wanneer is het Wib-tijd?”

Veel, maar ook heel tof!

Op dit moment zie ik door de bomen het bos even niet meer. Mijn website wordt (als het goed is) 11 november gelanceerd. Ik ben druk bezig een heel gaaf E-book te schrijven. En er is ook nog een checklist onderweg met mooie tips en inzichten. Ondertussen probeer ik de fijne kneepjes van de marketing te leren, ben ik de inhoud van mijn programma’s aan het afmaken en alles voor de workshop Soulpainting (die is nieuw en heel erg gaaf!!! :-)) aan het voorbereiden. En ik sta op het punt om meer te gaan vloggen. (Jeiks! Das pas zichtbaar zijn….)

Grenzen stellen

Dus dat is best een heleboel. Ik merk ook heel duidelijk dat het niet altijd goed is voor mezelf en dat ik duidelijker grenzen moet gaan stellen, prioriteiten moet kiezen en alles meer vanuit een ontspannen flow laten komen. Zoals deze blog bijvoorbeeld! Op deze manier is het veel leuker om een blog te schrijven. Laat het meer vanuit jezelf komen. En dat is een leerproces, geloof me. Maar je hebt ook niet in één keer leren lopen.

Geniet van de dag!

Liefs,
Wibrich
Droomdoener